PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur

TL2000 Kabayang Telescopic Loader

Pedaran Produk Perusahaan kami saprak ...

WZ15-10 Backhoe Loader

Pedaran Produk Kalayan téknologi unggulan kami ...

ZHS4000 3.0CBM Self Loading Beton Mixer Treuk

Pedaran Produk Kami ngudag administrati ...

ZHS3200 2.0CBM Self Loading Beton Mixer Treuk

Pedaran Produk Kami siap ngabagi ...
e46d17bf-d242-4a91-905e-c6759503bc65
  • about

PANASARAN

DINA SAKTI JAGADAN DUNYA ANDA NÉKÉNG MESIN SELATAN

Kantun (Weifang) International Trade Co., Ltd. didirikeun taun 2016, ko-diadegkeun ku sababaraha pabrik kualitas luhur, khusus kanggo ngaladénan nagara-nagara Sabuk sareng Jalan, nyayogikeun produk sareng jasa anu saé, perusahaan utama perusahaan kalebet : mesin konstruksi, mesin tatanén, konservasi cai, listrik, pakakas Hardware, panggunaan sadidinten, sareng sanés perusahaan perusahaan nuturkeun strategi mérek, ngahijikeun produksi, OEM, iklan, sareng tim purna jual pikeun nyayogikeun produksi profesional, jasa suplai sareng pamasaran pikeun mayoritas agén sareng distributor.